În ultimii patru ani am înțeles mult mai bine de ce Spania se bucură de super-rezultate în toate sporturile.

Structura. Metodologia. Infrastructura. Antrenorii. Echilibrul sport-școală printr-o rutină sănătoasă și profesionistă. Atenția 360 de grade spre necesitățile sportivului, respectiv adolescentului, și suportul profesionist spre dezvoltarea acestuia din punct de vedere fizic, tehnic, tactic, cognitiv și emoțional…

Credeți-mă, aș putea continua la nesfârșit.

Iar dacă baschetul m-a lăsat cu gura căscată, fotbalul mi-a închis-o la loc și m-a pus serios pe gânduri.

În România, avem foarte mulți copii care visează să joace fotbal la cel mai înalt nivel. Au modelele autohtone din trecut, câteva din prezent și tot ce văd grație tehnologiei.

Avem și mai mulți părinți care și-ar dori ca cei mici să primească o evaluare corectă și să le fie ghidați pașii în direcția care să le asigure dezvoltarea sportivă, respectiv cea umană.

Pentru asta sunt dispuși să investească în oportunități care să aibă sens.

Cum cererea are nevoie de cât mai multe oferte, pentru ca apoi familiile să decidă ce este mai bine pentru băiat sau pentru fată și să ia cele mai bune decizii, propunerea celor de CF Intercity International Academy, din Alicante, de a colabora mi s-a părut extrem de interesantă și de oportuntă pentru situația din România.

Astfel, din această toamnă, voi începe recrutările în vederea programelor de internship și tryouturilor pe care CF Intercity International Academy le derulează în Alicante.

Așadar, am nevoie de ajutorul vostru.

Un share și o recomandare, un tag către un prieten care are copilul la fotbal, un tag către un prieten care este antrenor de fotbal sau are clubul său, puteți să-mi recomandați oameni cu care credeți că ar trebui să intru în contact sau măcar să-mi dați un follow pe instagram (@ighoopsgm), acolo unde voi posta mai mult și mai des despre acest nou parteneriat marca IG Hoops.

Voi recruta copii de la vârsta de 8 ani petru „internshipuri” scurte (1-2 săptămâni), iar de la vârsta de 14 ani pentru programele de o lună, două luni, trei luni, șase luni și 10 luni.

Cei interesați să afle mai multe detalii îmi pot trimite un email la win@ighoops.com .

 

Despre  CF Intercity International Academy

 • Clubul  fost înființat în 2017
 • A reușit 4 promovări în 5 ani
 • CF Intercity (Primera Division RFEF, al treilea nivel valoric din Spania) are de asemenea o echipă de seniori, CFI Intercity, în divizia a șasea, CF Intercity B (divizia 7) y Alicante B (divizia 8)
 • Programele de internship sunt de la o săptămână, la 10 luni
 • Există opțiunea de a plăti doar pentru programul sportiv, fără cazare și masă
 • Try-out-urile se organizează vara, timp de 16 zile, iar cel mai bun jucător primește o bursă full pentru 10 luni
 • Vicepreședintele secției sportive este Juanfran Torres, fostul jucător al lui Real Madrid și Atletico Madrid, campion european cu Spania în 2012
 • Academia are  grupe pentru toate categoriile de vârstă, atât pentru băieți, cât și pentru fete
 • Canal de youtube https://www.youtube.com/@CFINTERCITY
 • Cont de instagram https://www.instagram.com/intercityinternationalacademy/
 • Site pentru informații și prețuri programe de Academie și tryout https://internationalacademyintercitysportgroup.com/en/academia-internacional-football/