Sport Arena Streetball și Ionuț Georgescu au crescut împreună. Nu erau chiar vecini de bloc, dar Ionuț obișnuia să se joace des la noi în curte (a se citi terenurile din Universitatea Politehnică București) și nu l-am trimis niciodată înapoi la scara lui. Era și greu, căci era atât de pasionat, încât daca l-am fi dat afara pe poartă, ar fi sărit gardul înapoi.

Scrierile sale epice au romanțat perioada în care Sport Arena Streetball devenea un fenomen în România, în timp ce el punea de asemenea umărul la dinastia Asesoft Ploiești. L-am urmărit evoluând de la puștiul ager și haios în condei către cel mai tânăr reprezentant al unei echipe la o tragere la sorți imensă pentru baschetul românesc, la prima participare în Eurocup. L-am admirat cum încearcă să-și croiască propriul drum, într-o perioadă în care în România marketing sportiv sau team manager erau expresii pentru care poate mai bine de trei sferturi dintre oamenii de sport trebuiau să consulte dicționarul.

Acum, la aceste noțiuni ar trebui să-i găsim poza în acel dicționar, după mandate de succes la Asesoft Ploiești, Steaua CSM EximBank și CSU Sibiu, după un curs de management la Euroleague Basketball și probabil sute de cărți și mii de ore de documentare.

IG Hoops era un proiect necesar pentru baschetul românesc și suntem convinși că oricine va apela la serviciile lui Ionuț va avea doar de câștigat, nu doar pe terenul de baschet, cât mai ales în sufletul oamenilor care vor ajunge să iubească baschetul datorită acțiunilor sale.

Mult succes!