Ce spune presa despre IG Hoops

Cum a fost la workshop-ul organizat de IG Hoops și Real Betis Baloncesto

www.baschet.ro

După două zile și jumătate de antrenamente intense, participanții la camp-ul organizat de IG Hoops și Real Betis Baloncesto au avut parte de o seară mai relaxantă. Cei 63 de copii au fost invitați la un workshop ținut pe terenul de baschet 3X3 „Elemer Tordai”, de lângă Sala Transilvania.

Interviu Ionuț Georgescu, despre marketing-ul sportiv: „Prioritatea mea a fost aceea de a scoate din ecuație ideea că nu se poate!”

www.unitedhoops.ro

Marketingul este o unealtă indispensabilă în misiunea unei organizații sportive. De aici trebuie să se pornească – definirea misiunii și stabilirea obiectivelor. Pentru un club, acestea pot fi: să devină un reper la nivel de comunitate, să fie un factor de influență pozitivă în relația cu baza de fani, în relația cu masele, în relația cu mediul privat, în relația cu celelalte evenimente din oraș.

Ionuț Georgescu despre camp-ul organizat la Sibiu de IG Hoops și Real Betis Baloncesto

www.baschet.ro

Vineri, 15 mai, a fost o zi de mare importanță pentru România, reprezentând sfârșitul unei lungi stări de urgență. După mai bine de două luni fără sport, speranța începe să se înfiripe în gândurile noastre și planurile de dinaintea pandemiei prind contur tot mai mult.

O echipă din puternicul campionat de baschet al Spaniei va avea un „scouter“ român pentru Europa de Est

adevarul.ro

Ionuţ Georgescu, un nume familiar pentru fanii români ai baschetului, după ce a avut funcţii de conducere în cel mai de succes proiect din baschetul autohton de după Revoluţie – Asesoft Ploieşti, dar şi la Steaua-CSM EximBank sau, în prezent, la CSU Sibiu, a anunţat, joi, că începe o colaborare cu echipa Real Bettis, din primul eşalon al baschetului spaniol, ca scouter pentru Europa de Est, având ca obiectiv identificarea de tinere talente.

Abonează-te la newsletterul IG Hoops