IG Hoops Management Group și Real Betis Baloncesto

au pus bazele unei legături puternice între clubul spaniol și baschetul din România. Cel puțin până în 2026, Real Betis Baloncesto își va îndrepta atenția asupra jucătorilor români tineri, cu potențial, printr-un proces de scouting și recrutare minuțios și profesionist.

Anual, IG Hoops Management Group și Real Betis Baloncesto vor organiza un camp de pregătire, urmând metodologia și practicile școlii de baschet spaniole, una care a obținut cele mai multe medalii la Jocurile Olimpice, campionatele mondiale și europene, în ultimii 20 de ani.
 
Primele trei ediții, la Sibiu (2020) și Voluntari (2021, 2022), s-au dovedit a fi de succes și au stabilit noi reper pentru evenimentele de acest gen, organizate în țara noastră. Reacțiile participanților, părinților și antrenorilor spanioli ne-au făcut să muncim și mai mult pentru campul de anul acesta și avem încredere că vom reuși să ridicăm ștacheta.
 
 

Astfel, vara aceasta, Campul Real Betis Baloncesto powered by IG Hoops se va întoarce în Sala Gabriela Szabo din Voluntari, cu sprijinul Primăriei Voluntari și a Clubului Sportiv Orășenesc Voluntari, în perioada 24 iulie – 29 iulie 2023.

Misiunea noastră este aceea de a veni în întâmpinarea copiilor și părinților cu un program care să îmbine baschetul cu educația și socializarea.

Vrem să îi scoatem pe copii din case, să îi angrenăm într-un ciclu de antrenamente total diferit față de ceea ce au întâlnit până acum, să îi educăm prin sport și să le prezentăm modele și practici de urmat în cadrul unui work-shop integrat în programul campului.

Totodată, antrenorii români vor avea șansa unui schimb de experiență unic, accesul fiindu-le permis în mod gratuit la sesiunile de antrenament.

Toți copiii care vor participa la acest camp vor intra în baza de monitorizare și selecție a Academiei Real Betis Baloncesto.

Până în acest moment, IG Hoops a sprijinit 11 jucători români și un tânăr baschetbalist din Dubai (Elite Academy) să ajungă să evolueze la grupele de juniori ale clubului din Sevilla, iar câțiva dintre aceștia vor veni la camp pentru a le împărtăși participanților experiența lor la Betis și procesul de adaptare la un stil de viață diferit.

Structura campului

 • Locație: Sala Gabriela Szabo (Voluntari)
 • Număr de copii aproximativ 64 (băieți și fete, dacă va exista cerere)
 • Vârsta: 10-18 ani (grupe de maxim 16 jucători)
 • Număr de antrenori implicați: 4 antrenori Betis + preparator fizic Betis + coordonator Betis + 4 antrenori români voluntari. Practic la fiecare antrenament vor fi 4 antrenori (2 români + 2 spanioli), coordonatorul și  preparatorul fizic (6 antrenori implicați activ)
 • Personal medical prezent în permanență.
 • Număr de antrenamente: 11 x 1h20  (2 / zi, mai puțin miercurea când după-amiază va avea loc un work-shop)

2000 lei

de persoană

Vezi ce include
 • antrenamente
 • kit echipament (2 rânduri de șort + maiou, tricou de turneu, prosop mic față, rucsac)
 • apă și fructe la fiecare antrenament
 • asigurare medicală
 • fișă evaluare
 • diplomă și premii
 • discount anual de 30% la clinica Physio Sport Performance
 • Work-shop cu specialiști în psihologie sportivă, nutriție, pregătire fizică, social media și sportivi celebri

Modalitate de plată

Plata integrală prin transfer bancar/virament sau 2 rate a câte 1000 lei.

Prin aceasta opțiune de plată vi se va transmite prin e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza căreia puteți efectua plata în decurs de 5 zile de la primirea facturii. După verificarea plății primiți pe e-mail confirmarea locului.

Dacă plata nu este confirmată în termen de 5 zile, locul rezervat se anulează.

Pentru detalii vă rugăm să ne scrieți pe win@ighoops.com sau să ne contactați la telefon 0743123696.

Formular de înscriere


close

Abonează-te la newsletterul IG Hoops