IG Hoops Management Group și Real Betis Baloncesto

 

au pus bazele unei legături puternice între clubul spaniol și baschetul din România. Cel puțn până în 2023, Real Betis Baloncesto își va îndrepta atenția asupra jucătorilor români tineri, cu potențial, printr-un proces de scouting și recrutare minuțios și profesionist.

Anual, IG Hoops Management Group și Real Betis Baloncesto vor organiza un camp de pregătire, urmând metodologia și practicile școlii de baschet spaniole, una care a obținut cele mai multe medalii la Jocurile Olimpice, campionatele mondiale și europene, în ultimii 20 de ani.

Primele două ediții, desfășurate chiar în plină pandemie, la Sibiu (2020) și Voluntari (2021), s-au dovedit a fi de succes și au stabilit noi reper pentru evenimentele de acest gen, organizate în țara noastră. Reacțiile participanților, părinților și antrenorilor spanioli ne-au făcut să muncim și mai mult pentru campul de anul acesta și avem încredere că vom reuși să ridicăm ștacheta.
 
Astfel, vara aceasta, Campul Real Betis Baloncesto powered by IG Hoops se va întoarce în Sala Gabriela Szabo din Voluntari, cu sprijinul Primăriei Voluntari și a Clubului Sportiv Orășenesc Voluntari, în perioada 25 iulie – 30 iulie 2022.
 
Misiunea noastră este aceea de a veni în întâmpinarea copiilor și părinților cu un program care să îmbine baschetul cu educația și socializarea.
 
Vrem să îi scoatem pe copii din case, să îi angrenăm într-un ciclu de antrenamente total diferit față de ceea ce au întâlnit până acum, să îi educăm prin sport și să le prezentăm modele și practici de urmat în cadrul unui work-shop integrat în programul campului.
 
Totodată, antrenorii români vor avea șansa unui schimb de experiență unic, accesul fiindu-le permis în mod gratuit la sesiunile de antrenament.
 
Toți copiii care vor participa la acest camp vor intra în baza de monitorizare și selecție a Academiei Real Betis Baloncesto.
 
Până în acest moment, IG Hoops a sprijinit șapte jucători români și un tânăr baschetbalist din Dubai (Elite Academy) să ajungă să evolueze la grupele de juniori ale clubului din Sevilla, iar câțiva dintre aceștia vor veni la camp pentru a le împărtăși participanților experiența lor la Betis și procesul de adaptare la un stil de viață diferit.

Înscrierile s-au încheiat. Ne vedem în 2023!

close

Abonează-te la newsletterul IG Hoops