Una dintre cele mai înțelepte hotărâri pe care le-am luat, privind cariera și dezvoltarea mea personală, a fost să aplic pentru MBA-ul în Sports Business, organizat de Euroleague Basketball Institute și Vytautas Magnus University (Kaunas, Lithuania).

Astfel, am avut șansa de a face parte din prima generație a acestui program extins de aprofundare a relației strânse dintre sport și business. Am putut învăța de la experți în domeniu, oamenii care conduc cele mai importante competiții de baschet din Europa (EuroLeague și Eurocup), manageri ai unor cluburi prestigioase precum Zalgiris Kaunas, Valencia Basket sau Steaua Roșie Belgrad și CEO sau directori de marketing ai stakeholderilor conectați la sportul de performanță, lideri în domeniile lor de activitate. 

Vă las aici platforma acestui program https://www.sportsbusinessmba.net/, încurajându-vă să investiți în voi sau în oamenii pe care vă doriți să îi creșteți și să îi formați, pentru ca apoi să vă ajute să vă dezvoltați organizația aplicând principiile ”sports business”.

Trei lucruri importante pe care eu mi le-am însușit:

➡️ Adăugând plus valoare relației dintre club și fani, comunitate și sponsori veți putea avea parteneri, nu doar clienți sau consumatori;
➡️ Fiecare propunere pe care intenționezi să i-o înaintezi unui prospect trebuie să fie tailor-made, fondată pe nevoile și așteptările acestuia;
➡️ Sunt cel puțin 7 moduri prin care o organizație sportivă sau un atlet profesionist poate accesa și beneficia de atenția, considerația și bugetele unei companii.

Dar pentru a le afla și pentru a învăța cum să le aplicați, trebuie să mă contactați pe win@ighoops.com