Marile victorii nu se văd pe tabelă!

În fiecare proiect gândit și implementat la cluburile de baschet pe care le-am manageriat m-am implicat personal alături de echipa care m-a ajutat să pun totul în practică.

La Steaua CSM EximBank, am strâns peste 8000 de cărți, am angrenat vedete și firme, în cadrul campaniei Reading stands tall powered by Autonom.

Am angrenat 30 de suporteri abonați, ”Patroni la Steaua”, în campania ”Trăiește-ți visul, joacă pentru Steaua” powered by Superbet. Au fost 5 probe cu impact în comunitate și cu awareness pentru club în social media. Un proiect unic privind relația club-fan, la finalul căruia un fan a fost înregimentat la club și a jucat într-un meci oficial, chiar în fața campioanei CSM Oradea.

Am adus baschetul pe marile ecrane, împreună cu CineGold! În premieră pentru sportul românesc, meciurile din deplasare ale BC CSU Sibiu au fost proiectate în sala de cinema! Am lansat cu această ocazie patru noi produse co-branded, vândute în permanență iubitorilor de film și sport

Alături de DAbo, Naturo Juice, Sucre și alte companii am dezvoltat produse co-branded care au avut mare succes printre fanii echipei, dovedind cum trebuie să lucrezi cu partenerii activi, să obții bani și notorietate intervenind în rutina zilnică a oamenilor.

1480 de suporteri abonați la BC CSU SIBIU! Clubul a ajuns la acest număr record în sezonul 2019/2020, fanii devenind astfel principalul „sponsor” al echipei. În jurul experienței lor la meciuri s-au concentrat eforturile a doi parteneri principali – Casa Pariurilor și Raiffeisen Bank.

De Crăciun, cu Steaua CSM EximBank, am mers la materniatea Giulești cu o mulțime de daruri din partea Bioderma pentru mămici și noii-născuți. Ne-am costumat în magi și am arătat de ce ”Christmas is About Baby Care.

Proiectele dezvoltate de-a lungul timpului au avut ca scop crearea unei experiențe memorabile pentru fani, nu doar în timpul jocului, ci și în decursul zilelor fără baschet. Nu putem controla rezultatul meciului, dar putem să producem și să livrăm emoții în rândul fanilor, prin activări înainte, în timpul și după fluierul final. Pentru că oamenii își vor aminti experiența, nu doar rezultatul!

Abonează-te la newsletterul IG Hoops